Περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού – Εξετάζουν αν πρόκειται για ανθρώπινο όργανο

Περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού – Εξετάζουν αν πρόκειται για ανθρώπινο όργανο

Γύρω στην 1 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα ενημερώθηκε η Αστυνομία για ύποπτο αντικείμενο σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου της Λεμεσού.

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό ζωτικών οργάνων σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού. Τα όργανα που δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη εάν είναι ανθρώπινα ή ανήκουν σε ζώο, παραλήφθηκαν για εξέταση από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, πρόκειται για πνεύμονες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από πολίτη γύρω στη μια και τριάντα τα ξημερώματα στην οδό Ανεξαρτησίας. Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου ενημέρωσαν σχετικά τον επί καθήκοντι ιατροδικαστή.

Τα ζωτικά όργανα παραλήφθηκαν στάληκαν στη Λευκωσία για να εξεταστούν από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για ανθρώπινα ή ανήκουν σε ζώο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE