Τρόμος για νεαρό ζευγάρι - Δέχθηκαν επίθεση από δέκα άτομα μόλις στάθμευσαν σε πολυκατοικία - Τραυματίστηκε 30χρονος

Τρόμος για νεαρό ζευγάρι - Δέχθηκαν επίθεση από δέκα άτομα μόλις στάθμευσαν σε πολυκατοικία - Τραυματίστηκε 30χρονος

Καταγγέλθηκε χθες Παρασκευή στην Αστυνομία ότι γύρω στις 6μ.μ. το απόγευμα, ενώ 28χρονη και 30χρονος, κάτοικοι Λεμεσού, στάθμευσαν το αυτοκίνητο τους σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα δέκα περίπου νεαρών προσώπων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες επιτέθηκαν εναντίον του 30χρονου και τον κτύπησαν στο στομάχι και στο πρόσωπο και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ η 28χρονη τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος διαπίστωσε ότι από το αυτοκίνητο είχε κλαπεί ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 30 ευρώ, ενώ εκ πρώτης όψεως, στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν ζημιές ύψους 1,160 ευρώ.

Ο 30χρονος αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, παρά το γεγονός ότι είχε εμφανή κτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Το ΤΑΕ και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE