Οδηγούσε μεθυσμένη με το δίχρονο παιδί της στο όχημα και ενεπλάκη σε τροχαίο – Συνελήφθη 44χρονη μητέρα

Οδηγούσε μεθυσμένη με το δίχρονο παιδί της στο όχημα και ενεπλάκη σε τροχαίο – Συνελήφθη 44χρονη μητέρα

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για αυτοκίνητο που πιθανόν να οδηγείται από μεθυσμένο οδηγό, στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα.

Η 44χρονη οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 92μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα είχε εμπλακεί προηγουμένως σε οδική σύγκρουση με άλλα όχημα, από την οποία δεν προέκυψαν τραυματισμοί.

Να σημειωθεί ότι, στο όχημα βρισκόταν επίσης, το δίχρονο παιδί της 44χρονης, το οποίο με τη συγκατάθεση της, παραλήφθηκε από κοινωνική λειτουργό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE