Δεν… τράβηξε τους τηλεθεατές το διάγγελμα του ΠτΔ- «Σάρωσε» στα κοινωνικά δίκτυα

Δεν… τράβηξε τους τηλεθεατές το διάγγελμα του ΠτΔ- «Σάρωσε» στα κοινωνικά δίκτυα

Ελάχιστοι ήταν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης, τον ετήσιο προγραμματισμό διακυβέρνησης για το 2025.

Το διάγγελμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη, μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ2 και απ ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος, το κοινό παρακολούθησε κάτι άλλο μέσα από του τηλεοπτικούς του δέκτες. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, το μεγαλύτερο ποσοστό που σημείωσε το διάγγελμα ήταν 1,2% και το χαμηλότερο το απόλυτο μηδέν (0,0%)!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάγγελμα του ΠτΔ μεταδόθηκε ζωντανά τόσο από την επίσημη σελίδα στο Facebook της Προεδρίας, όσο και από το YouTube, που είχαν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE