Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο: Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο - Δείτε σε ποιο σημείο έκλεισε λωρίδα

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο: Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο - Δείτε σε ποιο σημείο έκλεισε λωρίδα

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, όπου γύρω στις 7.00 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε οδική σύγκρουση μεταξύ τεσσάρων οχημάτων.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, αφού στον αυτοκινητόδρομο επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι ένα πρόσωπο που επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα εμπλεκόμενα οχήματα, παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του σε Νοσοκομείο, για να τύχει ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί κατά πόσον έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΕΜΕΡΩΣΗ: Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος παρά τον Άγιο Τύχωνα (1936)

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, η οποία είχε κλείσει προσωρινά, στο ύψος της περιοχής Αγίου Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.00 το βράδυ της Κυριακής, μεταξύ τεσσάρων οχημάτων. Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας, αφού λόγω της σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο προκλήθηκε συμφόρηση της τροχαίας κίνησης. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE