Δ. Δημητρίου: «Είναι τραγικό που ο ΠτΔ επιβεβαίωσε τη διαρροή για το απειλητικό μήνυμα»

Δ. Δημητρίου: «Είναι τραγικό που ο ΠτΔ επιβεβαίωσε τη διαρροή για το απειλητικό μήνυμα»

Για το απειλητικό μήνυμα με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, μίλησε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, χαρακτηρίζοντας ότι «είναι τραγικό που ο ΠτΔ επιβεβαίωσε τη διαρροή για το απειλητικό μήνυμα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε σε τρία «τραγικά γεγονότα», ασκώντας κριτική για τη διαχείριση του θέματος.

 

«Το πρώτο είναι ότι αν είναι υπόδικος, έχει κινητό στις φυλακές και έχει και το νούμερο του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον απειλεί και αυτόν και την οικογένειά του, είναι τραγικό. Είναι τραγικότερο, ότι αυτό διαρρέει. Και είναι τραγικότατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβεβαιώνει τη διαρροή», είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον σημείωσε πως, σε απόρρητη πληροφόρηση που έλαβε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών από την ΚΥΠ, αναφέρθηκε και συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνων, αλλά και ο τρόπος που εισέρχονται στο σωφροντιστικό ίδρυμα.

«Δε μπορεί αυτό να μη μπορεί να ανακοπεί σε μια ημέρα», πρόσθεσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE