Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενημερώνει τα πολιτικά κόμματα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς και για την προεργασία που γίνεται ενόψει της διευρυμένης συνάντησης που θα συγκαλέσει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφέρει πως η αταλάντευτη δέσμευσή «για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που έχουν διακοπεί,  εντός του συμφωνημένου πλαισίου όπως αυτό καθορίζεται από τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, παραμένει σταθερή, αντανακλώντας την κοινή μας επιθυμία για οριστική επίλυση του Κυπριακού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE