Μαγευτικό το τοπίο - Έπεσαν χιόνια και στα ημιορεινά - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μαγευτικό το τοπίο - Έπεσαν χιόνια και στα ημιορεινά - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κατάλευκο είναι το τοπίο στις ορεινές και ημι-ορεινές περιοχές της Κύπρου μετά την χθεσινή χιονόπτωση.

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να μοιραστούν φωτογραφίες και βίντεο από το μαγευτικό τοπίο σε διάφορα χωριά της Κύπρου όπως τον Σαϊττά, τη Βαβατσινιά, τον Πρόδρομο, τον Μουτουλλά, το Βουνί, το Πελένδρι και τον Λαζανιά.

Πάντως, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, το ύψος του χιονιού, στις 5:00 το πρωί, ήταν 13 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και 16 εκατοστά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Σαϊττάς

Βαβατσινιά

Πρόδρομος

Μπορεί να είναι εικόνα βουνοπλαγιά µε χιόνι, δέντρο και ομίχλη

Μουτουλλάς

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Λαζανιάς

 

Κυπερούντα

Βουνί

Μπορεί να είναι εικόνα βουνοπλαγιά µε χιόνι

Πελένδρι

*Φωτογραφίες από Φώτο Κόκος και Καιρόφιλοι Κύπρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE