Με συνθήματα υπέρ της ομοσπονδίας υποδέχθηκαν την Ντι Κάρλο Τ/κ ακτιβιστές - «Στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, συνεχίστε»

Με συνθήματα υπέρ της ομοσπονδίας υποδέχθηκαν την Ντι Κάρλο Τ/κ ακτιβιστές - «Στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, συνεχίστε»

Με συνθήματα σε πανό υπέρ της ομοσπονδίας, μέλη του τ/κ συνδέσμου "Ειρήνης", υποδέχθηκαν την Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, κοντά στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κ. Ντι Κάρλο χαιρέτισε τους διαμαρτυρόμενους. Τα πανό ανέγραφαν συνθήματα στ’ αγγλικά όπως: «60 χρόνια είναι μια ζωή. Θέλουμε να δούμε ειρήνη πριν πεθάνουμε», «60 χρόνια διχασμένο κράτος, 50 χρόνια διχασμένη πατρίδα», «Ας χωρίσουμε το ψωμί μας, όχι τη χώρα μας», «Στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, συνεχίστε», «Ούτε κατάτμηση, ούτε προσάρτηση. Η μόνη λύση είναι η ομοσπονδία».

Να σημειωθεί ότι μέλη του ίδιου συνδέσμου υποδέχονται κάθε φορά αξιωματούχους ή απεσταλμένους των ΗΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE