Αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας τον Ιανουάριο - Πτώση στην Πάφο

Αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας τον Ιανουάριο - Πτώση στην Πάφο

Συνολική αύξηση 6,81% καταγράφηκε στην επιβατική κίνηση των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου τον Ιανουάριο 2025, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, καθώς το αεροδρόμιο Λάρνακας σημείωσε αύξηση 12,7%, ενώ το αεροδρόμιο Πάφου μείωση 7,24%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, οι αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου υποδέχτηκαν 551.439 επιβάτες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2025.

Στον αερολιμένα Λάρνακας, ακολουθώντας τις θετικές τάσεις του 2024, ο όγκος επιβατών παρουσίασε αύξηση κατά 12,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σε αντίθεση με τον αερολιμένα Πάφου, όπου καταγράφηκε μείωση 7,24% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2024.

Με κύριες αγορές αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελλάδας, Ισραήλ, Πολωνίας και Γερμανίας, η κίνηση αεροσκαφών αυξήθηκε κατά 10,32% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή καταγραφή και ανήλθε στις 5.346 πτήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.