Οι ζωγραφιές ενός 8χρονου έβαλαν στο μικροσκόπιο τον πατέρα του για ασέλγεια σε βάρος του

Οι ζωγραφιές ενός 8χρονου έβαλαν στο μικροσκόπιο τον πατέρα του για ασέλγεια σε βάρος του

Μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο με θύμα ένα 8χρονο παιδί και πιθανό δράστη τον πατέρα του ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 8χρονος, κατά την επίσκεψή του σε ένα κέντρο λογοθεραπείας, έκανε ζωγραφιές στις οποίες αποτύπωνε σχήματα που παρέπεμπαν σε ασελγείς πράξεις που φέρεται να έκανε σε βάρος του ο πατέρας του.

Τις ζωγραφιές παρατήρησε μία από τις λογοθεραπεύτριες και ρώτησε το παιδί τι σημαίνουν. Η απάντηση την έκανε να «παγώσει» καθώς, όπως της είπε ο ανήλικος, στις ζωγραφιές φαινόταν ο πατέρας του να προβαίνει δύο φορές σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Η πρώτη ήταν στις 3 Φεβρουαρίου του 2025 ενώ η δεύτερη δεν προσδιορίστηκε χρονικά.

Μετά από αυτό η λογοθεραπεύτρια απευθύνθηκε στις Αρχές καταθέτοντας ότι στα πλαίσια συνεδρίας ατομικής ψυχοθεραπείας, παρουσία ψυχολόγου, και μέσω ζωγραφιών ο ανήλικος της αποκάλυψε πως ο πατέρας του ενήργησε σε βάρος του πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Για την καταγγελία ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων, και χθες το απόγευμα ο 8χρονος κατέθεσε και σε ψυχολόγο της Αστυνομίας.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο ανήλικος συνοδεία συγγενικού του προσώπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παραμονή και φιλοξενία. Παράλληλα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

Από τη μεριά του, ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προανάκριση, ώστε να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι καταγγελίες του παιδιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE