Τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσός: Μετά από 13 μήνες μπαίνουν κάμερες στο σημείο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσός: Μετά από 13 μήνες μπαίνουν κάμερες στο σημείο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Δεκατρείς μήνες μετά το τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο την 1/1/24 που συγκλόνισε το Παγκύπριο, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για εγκατάσταση καμερών στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι αναγκαίες υποδομές στο σημείο ολοκληρώθηκαν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης των σταθερών καμερών.

Όσον αφορά για το πότε θα τεθούν σε λειτουργία, θα ανακοινωθεί από την Αστυνομία όταν θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι για να γίνει η τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο, έπρεπε να μετακινηθούν κάμερες από σημεία στη Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE