Video: Συζήτησαν μέχρι και το ζήτημα των διαγραφών στον ΔΗΣΥ - Κρίσιμο το Καταστατικό Συνέδριο

Video: Συζήτησαν μέχρι και το ζήτημα των διαγραφών στον ΔΗΣΥ - Κρίσιμο το Καταστατικό Συνέδριο

Αρκετά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ πριν από το Καταστατικό Συνέδριο του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha «στο Πολιτικό Γραφείο, έγινε μια πρώτη συζήτηση και για μια σειρά άλλων δύσκολων ζητημάτων.

Όπως αυτό των διαγραφών, για τα στελέχη εκείνα που είναι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, ή ακόμη και κάποιων άλλων, που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις άλλων κομμάτων».

Στο Καταστατικό Συνέδριο του Σαββάτου, θα τεθεί και το ζήτημα των θητειών, όπου και εκεί έχουν κατατεθεί ποικίλες απόψεις, με το τοπίο να είναι θολό.

Δείτε το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE