Video: Συζήτησαν μέχρι και το ζήτημα των διαγραφών στον ΔΗΣΥ - Κρίσιμο το Καταστατικό Συνέδριο

Video: Συζήτησαν μέχρι και το ζήτημα των διαγραφών στον ΔΗΣΥ - Κρίσιμο το Καταστατικό Συνέδριο

Αρκετά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ πριν από το Καταστατικό Συνέδριο του Σαββάτου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha «στο Πολιτικό Γραφείο, έγινε μια πρώτη συζήτηση και για μια σειρά άλλων δύσκολων ζητημάτων.

Όπως αυτό των διαγραφών, για τα στελέχη εκείνα που είναι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, ή ακόμη και κάποιων άλλων, που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις άλλων κομμάτων».

Στο Καταστατικό Συνέδριο του Σαββάτου, θα τεθεί και το ζήτημα των θητειών, όπου και εκεί έχουν κατατεθεί ποικίλες απόψεις, με το τοπίο να είναι θολό.

Δείτε το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE