Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι για Αθήνα και Λευκωσία ότι προσέρχονται στη συνάντηση με ξεκάθαρη θέση ότι απορρίπτουν οποιαδήποτε επιλογή για λύση δύο κρατών.

Επισημαίνεται ότι στις 11:00 αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τη Βοηθό Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, αρμόδια για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE