Θανατηφόρο στη Λάρνακα: «Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 75χρονου Ροδόθεου – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: «Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου 75χρονου Ροδόθεου – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 75χρονο Ροδόθεου Σκορδή ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο στη Λάρνακα.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε από την κα. Αγγελική Παπέττα και σύμφωνα με τα ευρήματα της, ο θάνατος του 75χρονου προήλθε από έμφραγμα μυοκαρδίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την κυρία Παπέττα, προήλθε από πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού εμφράγματος επί εδάφους στεφανιαίας νόσου και υπερτροφίας του μυοκαρδίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11/2/2025 και περί ώρα 07:25 ιδιωτικό όχημα τύπου saloon, το οποίο οδηγείτο κατά μήκος της οδού Βέροιας στη Λάρνακα από τον Ροδόθεο Σκορδή, συνταξιούχο κάτοικο Λάρνακας, ηλικίας 75 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με παρακείμενο σταθμευμένο όχημα επί της οδού και το όχημά του να ανατραπεί.

Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου ανέσυραν τον Ροδόθεο Σκορδή αναίσθητο από το όχημά του. Μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π του Γ.Ν.Λ/κας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE