Κλοπή μοτοσυκλέτας στη Λάρνακα - Έξι ημέρες στο κελί 18χρονος

Κλοπή μοτοσυκλέτας στη Λάρνακα - Έξι ημέρες στο κελί 18χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες, εναντίον νεαρού ηλικίας 18 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας που διαπράχθηκε χθες, Τρίτη, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 18χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ φέρεται να ενέχεται και σε άλλες κλοπές αυτοκινήτων, οι οποίες σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λάρνακα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψής του και γι' αυτές τις υποθέσεις.

Το πρωί ο 18χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE