Κλοπή μοτοσυκλέτας στη Λάρνακα - Έξι ημέρες στο κελί 18χρονος

Κλοπή μοτοσυκλέτας στη Λάρνακα - Έξι ημέρες στο κελί 18χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες, εναντίον νεαρού ηλικίας 18 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας που διαπράχθηκε χθες, Τρίτη, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 18χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ φέρεται να ενέχεται και σε άλλες κλοπές αυτοκινήτων, οι οποίες σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λάρνακα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψής του και γι' αυτές τις υποθέσεις.

Το πρωί ο 18χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη

Η σημερινή (17/10) συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα επικεντρωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία και στις προοπτικές μιας νέας ουκρανικής αντεπίθεσης. Όπως δήλωσε ο Τραμπ την Τετάρτη, «η Ουκρανία θέλει να περάση στην επίθεση». Πρόσθεσε ότι «θα κάνω την αξιολόγησή μου, αλλά επιθυμούν να κινηθούν επιθετικά».