Εγκληματική ομάδα: Παρουσιάζουν την Κύπρο ως «ιδιωτική εταιρεία εγγεγραμμένη σε αλλοδαπό κράτος» - Με «βούλα» Μπάιντεν η δράση των μελών

Εγκληματική ομάδα: Παρουσιάζουν την Κύπρο ως «ιδιωτική εταιρεία εγγεγραμμένη σε αλλοδαπό κράτος» - Με «βούλα» Μπάιντεν η δράση των μελών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δράση της εγκληματικής ομάδας των 80 ανόμων στην Κύπρο, η οποία φαίνεται να λειτουργεί με τον δικό της στρατιωτικό κώδικα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε απόφαση δικαστηρίου, η εγκληματική ομάδα φαίνεται να παρουσιάζει την Κύπρο «ως ιδιωτική εταιρεία εγγεγραμμένη σε αλλοδαπό κράτος» ενώ τα πρόσωπα (σ.σ. μέλη της ομάδας) παρουσιάζονται υπό την ιδιότητα του «Δικαστή», «στρατιωτικούς ή ταχυδρομικού» με παγκόσμια δικαιοδοσία στη βάση «διατάγματος» που φέρει την υπογραφή του τέως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μπάιντεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube - Oσα ισχυρίζεται

Τέλος παρουσιάζονται σφραγίδες της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραποιημένες με το έμβλημα της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE