Aλεξάνδρα Νίκα: Το πρώτα λόγια της μετά την παράσυρση της από πολυτελές αυτοκίνητο

Aλεξάνδρα Νίκα: Το πρώτα λόγια της μετά την παράσυρση της από πολυτελές αυτοκίνητο

Eφιαλτικές στιγμές έζησε η Αλεξάνδρα Νίκα αλλά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η σύζυγος του τραγουδιστή ενώ βόλταρε με τον 2,5 μηνών γιο τους παρασύρθηκε από πολυτελές αυτοκίνητο με τον οδηγό να εγκαταλείπει τη σκηνή.

Το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα όπου μίλησε για το ατύχημα που είχε όπου ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ούτε εκείνη ούτε ο γιος της.

Δείτε περισσότερα στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.