Συνελήφθη Δόκιμος Αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Συνελήφθη Δόκιμος Αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη Δόκιμου Αστυνομικού, ηλικίας 20 ετών, που προσλήφθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας, στις 27 Ιανουαρίου 2025, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα:

  • Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  • Παράνομη κατοχή ναρκωτικών
  • Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια
  • Προμήθεια ναρκωτικών σε άλλα πρόσωπα
  • Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
  • Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Σχετικά με τη σύλληψη του Δόκιμου Αστυνομικού, η Ηγεσία της Αστυνομίας τονίζει ξανά, ότι η πάταξη της διαφθοράς  αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της και τέτοια φαινόμενα είναι ανεπίτρεπτα και ως τέτοια θα αντιμετωπίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

LIVE: Ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία – Με τις πρέπουσες τιμές η κηδεία του πρώην ΠτΔ

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE