TAKATA: Συνεχίζεται η αντικατάσταση αερόσακων από την Mazda Κύπρου - Η νέα ενημέρωση της εταιρείας

TAKATA: Συνεχίζεται η αντικατάσταση αερόσακων από την Mazda Κύπρου - Η νέα ενημέρωση της εταιρείας

Σε ενημέρωση προς τους κατόχους οχημάτων με ελαττωματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ, προχώρησε η Mazda Κύπρου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί κάτοχοι οχημάτων Mazda,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας συνεχίζει την αντικατάσταση των ελαττωματικών αερόσακων Takata για οχήματα χωρίς ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.

Κατανοούμε την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει αυτή η διαδικασία και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όσοι έχετε ήδη επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο δεν χρειάζεται να προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες.

Με την άφιξη νέων αποθεμάτων, θα σας καλέσουμε κατά σειρά προτεραιότητας για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας.

Λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων που διαχειριζόμαστε, σας ζητούμε την κατανόησή σας και εκτιμούμε την υπομονή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE