Μάνος Παπαγιάννης για τη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου: Δεν θέλω να παραγραφεί η υπόθεση

Μάνος Παπαγιάννης για τη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου: Δεν θέλω να παραγραφεί η υπόθεση

Το 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει – Πετάει», στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

Ο δύο ηθοποιοί βρέθηκαν, το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου, στα δικαστήρια για την έφεση της απόφασης, σύμφωνα με την οποία εκείνος είχε κριθεί ένοχος πρωτόδικα με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή. Ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε έφεση, ενώ η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, τον Δεκέμβριο του 2022 ζητώντας του περισσότερες από 80.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE