Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων: Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα - Δείτε φωτογραφία

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων: Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα - Δείτε φωτογραφία

O ελαφρύς τραυματισμός πέντε προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη αργά το απόγευμα επί της Λεωφόρο Νικόλαου Νικολαΐδη στην Πάφο, σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη αργά το απόγευμα στην Λεωφόρο Νίκου Νικολαΐδη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου οι οδηγοί τριών οχημάτων συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ ένα εκ των τριών οχημάτων ανατράπηκε από την σύγκρουση.

Στην περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν προσωρινές διευθετήσεις από μέλη της Τροχαίας και της Τροχονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Και οι πέντε επιβαίνοντες των τριών οχημάτων διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων του ΓΝ Πάφου, ωστόσο σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό κανένας δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε φωτογραφία από την ιστοσελίδα Pafosnet.com:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE