Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων: Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα - Δείτε φωτογραφία

Σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων: Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα - Δείτε φωτογραφία

O ελαφρύς τραυματισμός πέντε προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη αργά το απόγευμα επί της Λεωφόρο Νικόλαου Νικολαΐδη στην Πάφο, σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη αργά το απόγευμα στην Λεωφόρο Νίκου Νικολαΐδη όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου οι οδηγοί τριών οχημάτων συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ ένα εκ των τριών οχημάτων ανατράπηκε από την σύγκρουση.

Στην περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν προσωρινές διευθετήσεις από μέλη της Τροχαίας και της Τροχονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Και οι πέντε επιβαίνοντες των τριών οχημάτων διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων του ΓΝ Πάφου, ωστόσο σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό κανένας δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε φωτογραφία από την ιστοσελίδα Pafosnet.com:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE