Video: Λουλούδια στο σημείο όπου έχασε την ζωή της η πενταμέλης οικογένεια - Σε κατάσταση σοκ οι γείτονες

Video: Λουλούδια στο σημείο όπου έχασε την ζωή της η πενταμέλης οικογένεια - Σε κατάσταση σοκ οι γείτονες

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η πενταμελής οικογένεια, πατέρας 35 ετών και μητέρα 33 ετών, καθώς επίσης και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/2) στην κατοικία τους στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha, δεν έχουν ακόμη εξαχθεί οριστικά και τελεσίδικα συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, με την γειτονιά της αδιανόητης τραγωδίας να χαρακτηρίζεται βουβή.

Μετά το τραγικό περιστατικό, γείτονες και περαστικοί βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, στέκονται για λίγα λεπτά έξω από το σπίτι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς η πενταμελής οικογένεια έφυγε από τη ζωή με τόσο φρικτό τρόπο.

Ενδεικτικά είναι και τα λίγα λουλούδια έξω στο περιτοίχισμα, όπου η οικογένεια έχασε τόσο άδικα την ζωή.

Σημειώνεται πως έχει εξασφαλιστεί προσωρινή στέγαση για τους ενοίκους του πρώτου ορόφου της οικίας, ενώ κοινωνικοί λειτουργοί και ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό των συγγενών.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE