Πληροφοριές: Πάγωμα ποινικών διώξεων μέχρι τέλος Μαρτίου για φορολογικές οφειλές σωματείων

Πληροφοριές: Πάγωμα ποινικών διώξεων μέχρι τέλος Μαρτίου για φορολογικές οφειλές σωματείων

Πάγωμα μέχρι το τέλος Μαρτίου των ποινικών διώξεων των ποδοσφαιρικών σωματείων ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ανόρθωσης για τις φορολογικές οφειλές τους προς το κράτος αποφάσισε το Τμήμα Φορολογίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το θέμα του Εφόρου Φορολογίας, Σωτήρη Μαρκίδη με τα τέσσερα σωματεία.

Η συνάντηση άρχισε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 13:00, με τους Προέδρους των σωματείων να αποχωρούν από τη συνάντηση χωρίς να προβαίνουν σε οποιαδήποτε δήλωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Ευθείες απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή τις συμφωνίες που υπογράφηκαν με την Αίγυπτο για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων εξαπέλυσε η Άγκυρα, με «πηγές» του Υπουργείου Άμυνας να προειδοποιούν ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες που έχει ως εγγυήτρια δύναμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE