Αιφνιδιάστηκαν οι πρόεδροι των 5 σωματείων από την πρόταση του Εφόρου Φορολογίας

Αιφνιδιάστηκαν οι πρόεδροι των 5 σωματείων από την πρόταση του Εφόρου Φορολογίας

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών ανάμεσα στον Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη και τους προέδρους των πέντε σωματείων, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση και Εθνικός, όπου συζητήθηκε το πολύκροτο θέμα των οφειλών προς το Κράτος, η πρόταση του Εφόρου Φορολογίας αιφνιδίασε τους πέντε προέδρους!

Διαβάστε περισσότερα στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE