Αυτοί είναι οι τρεις νέοι βοηθοί Αρχηγοί Αστυνομίας

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι βοηθοί Αρχηγοί Αστυνομίας

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το άρθρο 16 του περί Αστυνομίας Νόμου του 2004, Ν.73(Ι)2004, αποφάσισε να προάξει στην οργανική θέση του Βοηθού Αρχηγού, τους ακόλουθους:

          Μιχάλη Κατσουνωτό

          Ιωάννη Μαυρόχαννα

          Μάριο Αγιώτη

Η Ηγεσία της Αστυνομίας συγχαίρει τους νέους Βοηθούς Αρχηγούς και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, προσβλέποντας στη συμβολή τους για την ενίσχυση της ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE