Για τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία μίλησε στο ThemaOnline ο πρόεδρος ΠΑΣΥΞΕ Λεμεσού, Χρίστος Τσάνος, αναφέροντας ότι «η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό την περίοδο αυτή αγγίζει το 90-95% και φαίνεται να είναι σε υψηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με πέρσι»
«Φέτος να σημειωθεί ότι έχουμε και ξένους τουρίστες που επέλεξαν να έρθουν στη Λεμεσό εκτός από τους ντόπιους», συμπλήρωσε.
Τιμές ξενοδοχείων
Όσο αφορά τις τιμές, ο κύριος Τσάνος τόνισε ότι «βρίσκονται στα ίδια επίπεδα όπως και πέρσι. Δεν έκαναν ιδιαίτερες αυξήσεις»
Ερωτηθείς για το πού κυμαίνονται φέτος οι τιμές, είπε μεταξύ άλλων ότι «τα τριάστερα κυμαίνονται από 80 ευρώ μέχρι 110 ενώ τα τετράστερα από 120 μέχρι 150 ευρώ. Στη συνέχεια ανάλογα με το τι επιλέγει ο καθένας έχει και την ανάλογη χρέωση»
Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «οι ξενοδόχοι είχαν αρκετές αυξήσεις, τόσο λόγω αγαθών όσο και λόγω ηλεκτρισμού αλλά τις έχουν απορροφήσει»
«Οι ξενοδόχοι τιμούν την τοπική μεταχείριση των τουριστών και δεν έδωσαν ιδιαίτερες αυξήσεις στις τιμές», κατέληξε.