ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης και Ακιντζί θα τα πουν για όλα εκτός περιουσιακού

Αναστασιάδης και Ακιντζί θα τα πουν για όλα εκτός περιουσιακού

Εντατικοποιούνται οι συνομιλίες

Θέματα, εκτός του περιουσιακού, που αφορούν όλα τα κεφάλαια και στα οποία υπάρχουν εκκρεμότητες, θα συζητήσουν στην επόμενή τους συνάντηση, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδια πηγή.

Κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ `Εσπεν Μπαρθ Ειντε, που συνεχίστηκε με δείπνο εργασίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων επί του Περιουσιακού.

Την Πέμπτη θα συζητήσουν άλλα θέματα που αφορούν όλα τα κεφάλαια στα οποία υπάρχουν διαφωνίες, με στόχο να υπάρξουν είτε συγκλίσεις είτε σμίκρυνση των διαφορών, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η ίδια πηγή, σημειώνοντας πως οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών θα δουν τώρα με πιο πολλή λεπτομέρεια τα κριτήρια σε σχέση με το Περιουσιακό που συζήτησαν χθες οι ηγέτες.

Το Περιουσιακό αναμένεται να ξανασυζητηθεί στη μεθεπόμενη συνάντηση των ηγετών που είναι ορισμένη για τις 18 Νοεμβρίου. `Οπως ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 20, 23 και 25 του μήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top