Στις Κεντρικές Φυλακές η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε 17χρονη τετραπληγική

Στις Κεντρικές Φυλακές η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε 17χρονη τετραπληγική

Στις Κεντρικές Φυλακές, όπου θα κρατείται μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, οδηγήθηκε η οικιακή βοηθός από τις Φιλιππίνες που κατηγορείται για κακοποίηση της 17χρονης τετραπληγικής από τη Λεμεσό.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσής της από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Λεμεσός: Καταγγελία κακοποίησης τετραπληγικού παιδιού από την οικιακή βοηθό!

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, η οικιακή βοηθός που έχει κόρη στην Κύπρο, δεν παραδέχεται ενοχή στα όσα της προσάπτονται.

Διαβάστε περισσότερα:

VIDEO που σοκάρει - Οικιακή βοηθός στη Λεμεσό ξυλοκοπά τετραπληγικό κορίτσι

Ενώπιον δικαστηρίου η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε τετραπληγικό κοριτσάκι

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE