ΤΑΚΑΤΑ: «Κλείδωσαν» και διορίζονται τα μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής - Ανακοινώνονται εντός της ημέρας

ΤΑΚΑΤΑ: «Κλείδωσαν» και διορίζονται τα μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής - Ανακοινώνονται εντός της ημέρας

Στον διορισμό των μελών της Ερευνητικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τα τεκταινόμενα αναφορικά με τους αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ προχώρησε σήμερα (25/2) το Υπουργικό Συμβούλιο.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, ανέφερε ότι η Επιτροπή, βάση νόμου, θα παραδώσει το πόρισμα κατ’ ελάχιστο σε 3 μήνες, εκτός αν ζητήσει παράταση.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον κ. Βαφεάδη, εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE