«Χριστιάνα μου να σου ζήσει ο Γιώργος» Συνεχίζονται τα πειράγματα στην Αριστοτέλους από τους συνεργάτες της!

«Χριστιάνα μου να σου ζήσει ο Γιώργος» Συνεχίζονται τα πειράγματα στην Αριστοτέλους από τους συνεργάτες της!

Toυ Αγίου Γεωργίου του Σπόρου σήμερα και πολλοί με αυτό το όνομα γιορτάζουν. Δεν γνωρίζουμε αν ένας από αυτούς είναι ο αγαπημένος της παρουσιάστριας του «Για Σένα» Χριστιάνας Αριστοτέλους τα πειράγματα όμως από τους συνεργάτες της δίνουν και παίρνουν.

Σήμερα Τρίτη λοιπόν (3/11) ενώ η όμορφη παρουσιάστρια βρισκόμενη στην Κουζίνα του πλατό, ώστε να παρουσιάσει το σχετικό ένθετο της εκπομπής, το πειραχτήρι της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την Χριστιάνα Αντώνιου ( την μικρή) έριξε και πάλι το καρφάκι της.

Ενώ η συνεργάτιδα της εκπομπής έδινε τις ευχές της σε όλους τους Γιώργηδες, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να απαντά «Να μας ζήσετε, να σας χαιρόμαστε….» ακούστηκε η πανελίστιρα του «Για Σένα» να της λέει:

-Χριστιάνα μου ξεχάσαμε να σου ευχηθούμε να σου ζήσει ο…Γιώργος σου, πατέρας σου!

Ευχαριστώ, πάρα πολύ απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια, συμπληρώνοντας μην νομίζεις το κατάλαβα, σε ξέρω εγώ εσένα…!

Ήμασταν πολύ αγενείς , απολογούμαστε απάντησε με ένα χαμόγελο η Χριστιάνα Αντώνιου, την ώρα που όλο το πλατό ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.