ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγε να την πνίξει με τα μαλλιά της! - Μαρτυρία της μάνας της 17χρονης τετραπληγικής στο ThemaOnline

Πήγε να την πνίξει με τα μαλλιά της! - Μαρτυρία της μάνας της 17χρονης τετραπληγικής στο ThemaOnline

Για οκτώ ολόκληρα λεπτά το τετραπληγικό κοριτσάκι δεν ανέπνεε καλά, καθώς η οικιακή βοηθός είχε βάλει τα μαλλιά της στο πρόσωπο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την κακοποίηση της 17χρονης τετραπληγικής από την οικιακή βοηθό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από την μητέρα της 17χρονης μας αποκάλυψε πως η μικρή είχε μείνει 8 ολόκληρα λεπτά με τα μαλλιά στο πρόσωπο. Εδώ να σημειώσουμε ότι το κοριτσάκι βρίσκεται συνεχώς συνδεδεμένο με λαστιχάκι οξυγόνου για να αναπνέει.

Η μητέρα της μικρής μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, τόνισε πως πριν αντιληφθεί την κακοποίηση της κόρης της από τις κρυφές κάμερες (που ήταν συνδεδεμένες με το κινητό της τηλέφωνο), το κοριτσάκι της είχε τα μαλλιά της στο πρόσωπο.

Εξήγησε πως την συγκεκριμένη σκηνή την είδε από το προηγούμενο βράδυ (01/11) και από εκεί διερωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει... Μόλις είχε ανακαλύψει τον Γολγοθά που αντιμετώπιζε η κορούλα της.

Γυρίζοντας τις κρυφές κάμερες, αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβαινε στο σπίτι της, βλέποντας την οικιακή βοηθό να κτυπά με μανία το κεφάλι της 17χρονης.

Στο ThemaOnline μίλησε αποκλειστικά η μητέρα της 17χρονης τετραπληγικής... για όλα όσα έζησε αλλά και για τον Γολγοθά που βιώνει όλα αυτά τa χρόνια με το κράτος να είναι απών.

Διαβάστε ακόμη

Στις Κεντρικές Φυλακές η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε 17χρονη τετραπληγική

Λεμεσός: Καταγγελία κακοποίησης τετραπληγικού παιδιού από την οικιακή βοηθό!

VIDEO που σοκάρει - Οικιακή βοηθός στη Λεμεσό ξυλοκοπά τετραπληγικό κορίτσι

Ενώπιον δικαστηρίου η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε τετραπληγικό κοριτσάκι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top