Γιάννα Γρηγορίτα: «Μού έκοψαν τα φτερά, μου επηρέασαν τη ψυχολογία» Τα χώνει και στον Ν. Ιωαννίδη για την κριτική του

Γιάννα Γρηγορίτα: «Μού έκοψαν τα φτερά, μου επηρέασαν τη ψυχολογία» Τα χώνει και στον Ν. Ιωαννίδη για την κριτική του

Αυτό που γουστάρουμε στην Γιάννα Γρηγορίτα είναι ότι δεν μασά τα λόγια της, δεν κρύβεται πίσω από καρφιά και αν μη τι άλλο ξέρει να απαντά εκεί και όπου πρέπει. Έτσι λοιπόν επειδή κάποια δημοσιεύματα θεώρησε ότι την αδικούν, βάζει με μια ανάρτηση της τα πράγματα στη θέση τους.

Το όμορφο μοντέλο που αποχώρησε οικιοθελώς στο τέλος του 8ου live και ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι προτεινόμενη, δηλώνει απόλυτα συνειδητοποιημένη για την απόφαση της, καθώς όπως αναφέρει το ποτήρι της υπομονής της είχε..ξεχειλίσει.

«Ο κύριος λόγος που έφυγα από τα καλλιστεία, είναι ότι ένιωθα πολύ αδικημένη από τους κριτές, αφού τα τελευταία live με βαθμολογούσαν άδικα» αναφέρει σε ανάρτηση της για να προσθέσει ότι το μόνο πράγμα που κατάφεραν ήταν να της ρίξουν τη ψυχολογία και να της κόψουν τα φτερά.

Στη συνέχεια η Γιάννα Γρηγορίτα, απαντά και στην κριτική του Ν. Ιωαννίδη, ο οποίος χθες Δευτέρα 2/11 βγήκε στην εκπομπή «Για Σένα» όπου το όμορφο μοντέλο ήταν καλεσμένη και δήλωσε ότι είναι δεν επαγγελματίας και την χαρακτήρισε «ανώριμη

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.