Χρίστος Κούγιας: «Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ»

Χρίστος Κούγιας: «Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ»

Στα δύο παιδιά του μεταβίβασε μετά από μισό αιώνα δικηγορίας την περιουσία του ο Αλέξης Κούγιας, με τον γιο του, Χρίστο Κούγια, να δηλώνει πως το γραφείο του ποινικολόγου θα παραμείνει ανοιχτό.

«Έχω μια συμμετοχή σε αυτά που γίνονται εδώ πέρα, θέλω να ενημερώνομαι. Το γραφείο θα παραμείνει κανονικά σε λειτουργία», επεσήμανε στον ΑΝΤ1, ο Χρίστος Κούγιας.

Μέχρι να ορκιστεί ο 24χρονος γιος του αποθανόντα ποινικολόγου, το γραφείο θα συνεχίσει να λειτουργεί με τους ίδιους δικηγόρους.

Παράλληλα, η κόρη του Αλέξη Κούγια, Μάϊρα ήδη βρίσκεται στην Κύπρο, προκειμένου να ολοκληρώσει και εκείνη της σπουδές της στη Νομική.

«Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ και θα το φροντίσω εγώ. Θα υπερασπίζομαι τον πατέρα μου σε οτιδήποτε μπορώ να κάνω», προσθέτει ο Χρίστος Κούγιας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE