Στην Αθήνα ο ΠτΔ: Βλέπει Μητσοτάκη ενόψει της διευρυμένης στη Γενεύη

Στην Αθήνα ο ΠτΔ: Βλέπει Μητσοτάκη ενόψει της διευρυμένης στη Γενεύη

Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει συνάντηση σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Προεδρίας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου, στη Γενεύη.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλένα Ραουνά, ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την Παρασκευή συζήτησε για την άτυπη διευρυμένη συνάντηση με τον Βρετανό Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Στίβεν Ντάουτι, ο οποίος επισκέφθηκε τη Λευκωσία ενόψει της Γενεύης. Ο κ. Ντάουτι σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει σημαντικές τις συζητήσεις στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.  

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο νωρίς το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.