Στην Αθήνα ο ΠτΔ: Βλέπει Μητσοτάκη ενόψει της διευρυμένης στη Γενεύη

Στην Αθήνα ο ΠτΔ: Βλέπει Μητσοτάκη ενόψει της διευρυμένης στη Γενεύη

Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει συνάντηση σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Προεδρίας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου, στη Γενεύη.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλένα Ραουνά, ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Μενέλαος Μενελάου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την Παρασκευή συζήτησε για την άτυπη διευρυμένη συνάντηση με τον Βρετανό Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Στίβεν Ντάουτι, ο οποίος επισκέφθηκε τη Λευκωσία ενόψει της Γενεύης. Ο κ. Ντάουτι σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει σημαντικές τις συζητήσεις στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.  

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο νωρίς το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE