Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία ταρακούνησε 2χρονο παιδί και φώναζε «Θα σε πετάξω από το παράθυρο»

Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία ταρακούνησε 2χρονο παιδί και φώναζε «Θα σε πετάξω από το παράθυρο»

Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία απεικονίζεται σε σοκαριστικό βίντεο να ταρακουνά ένα παιδί δυο ετών.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά νηπιαγωγού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αποτροπιασμό στην κοινότητα. Στο βίντεο, η νηπιαγωγός φαίνεται να ταρακουνάει βίαια ένα παιδί μόλις 2 ετών και να του φωνάζει απειλητικά «θα σε πετάξω από το παράθυρο».

Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή, επιβεβαίωσε ότι η υπάλληλος έχει απολυθεί, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προστασίας και της ευημερίας των παιδιών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το περιστατικό αυτό έχει αναδείξει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και εκπαιδευτικά προγράμματα για την κατάρτιση του προσωπικού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι παρόμοιες συμπεριφορές δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE