Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να πάρει 3.200 ευρώ από συγγενείς του στην Άρτα

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να πάρει 3.200 ευρώ από συγγενείς του στην Άρτα

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, για απάτη προχώρησαν αστυνομικοί στην Άρτα καθώς από κοινού είχαν οργανώσει την υποτιθέμενη απαγωγή του ενός εξ αυτών προκειμένου να πάρουν από τους συγγενείς του το ποσό των 3.200 ευρώ.

Είχε προηγηθεί καταγγελία των συγγενών του ημεδαπού σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον αλλοδαπό.

Κατά την καταγγελία, ο αλλοδαπός ζητούσε 3.200 ευρώ τα οποία μετέφεραν στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας οι οποίοι εντόπισαν σε χωριό της Άρτας το σπίτι του αλλοδαπού, όπου φερόταν ότι κρατούσε τον ημεδαπό.

Ακολούθησε επιχείρηση με τη συμμετοχή κλιμακίου του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης και ειδικών διαπραγματευτών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Άρτας και Πρέβεζας, κατά την οποία τα δύο άτομα ακινητοποιήθηκαν.

Από την εξέλιξη της προανάκρισης προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν απεργαστεί από κοινού σχέδιο προκειμένου να αποσπάσουν από τους συγγενείς του ημεδαπού χρήματα με πρόσχημα την απαγωγή του.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και 420 ευρώ.

Σημειώνεται ότι αμφότεροι κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE