Κόμπος: Ενημερώνει ΥΠΕΞ Ελλάδας και Ισραήλ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

 Κόμπος: Ενημερώνει ΥΠΕΞ Ελλάδας και Ισραήλ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Πέμπτη, στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στην 4η Τριμερή Συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου-Ελλάδος-Ισραήλ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό εν όψει της επικείμενης πενταμερούς στη Γενεύη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, «κατά τη συνάντηση, οι Υπουργοί θα συζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της τριμερούς συνεργασίας, καθώς και περιφερειακές εξελίξεις, με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή».

Από πλευράς του, αναφέρεται, ο Υπουργός Εξωτερικών «θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, εν όψει της επικείμενης πενταμερούς συνάντησης στη Γενεύη».

Στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης, ο κ. Κόμπος θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος Γιώργο Γεραπετρίτη και με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Gideon Sa’ar, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.