Δωμάτιο οικίας τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρνακα - Από που προκλήθηκε η πυρκαγιά

Δωμάτιο οικίας τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρνακα - Από που προκλήθηκε η πυρκαγιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 49 περιστατικά, 36 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, λίγο μετά τις 11 χθες (14/3) το βράδυ, υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, για πυρκαγιά σε δωμάτιο στο ισόγειο διώροφης οικίας στην Λάρνακα.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με πυροσβεστήρα.

Το δωμάτιο ήταν κλειστό και η πυρκαγιά περιορίστηκε στον εξοπλισμό του και σε μουσικά όργανα που βρίσκονταν εντός.

Οι ένοικοι δεν κινδύνευσαν.

Η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε πίνακα ελέγχου κεντρικής θέρμανσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE