«Καμπανάκι» Πυροσβεστικής για «ύποπτες» πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα - Ξεκινούν από αέρος περιπολίες

«Καμπανάκι» Πυροσβεστικής για «ύποπτες» πυρκαγιές σε Πάφο και Λάρνακα - Ξεκινούν από αέρος περιπολίες

Ύποπτες πυρκαγιές ξέσπασαν σήμερα Κυριακή (16/3) σε συγκεκριμένη Κοινότητα της Επαρχίας Πάφου καθώς και σε συγκεκριμένη Κοινότητα της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόπσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, μέτα τις νέες επαναλαμβανόμενες σημερινές πυρκαγιές σε περιοχή συγκεκριμένης Κοινότητας στην Επαρχία Πάφου όσο και σε συγκεκριμένη Κοινότητα στην Επαρχία Λάρνακας, οι οποίες μετά από δραστικές επεμβάσεις ελέγχθηκαν έγκαιρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοινώνει ότι ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Λογγίνος, επικοινώνησε με την Ηγεσία της Αστυνομίας και σε συντονισμό, εντατικοποιούνται οι περιπολίες στις εν λόγω περιοχές.

Επιπρόσθετα δώθηκαν οδηγίες στην ομάδα ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων) Αεροσκαφών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να επιτηρούν και με από αέρος περιπολίες τις ύποπτες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE