Άκουσε ποινή 43χρονος που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Άκουσε ποινή 43χρονος  που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε άντρα ηλικίας 43 ετών υπέβαλε σήμερα (17 Μαρτίου), το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία του εμπρησμού.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κατάστημα τις πρωινές ώρες. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό, ενώ στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του καταδικασθέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE