Άκουσε ποινή 43χρονος που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Άκουσε ποινή 43χρονος  που έβαλε φωτιά σε κατάστημα – Συνελήφθη μετά από μαρτυρία

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων σε άντρα ηλικίας 43 ετών υπέβαλε σήμερα (17 Μαρτίου), το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία του εμπρησμού.

Πρόκειται για αδίκημα που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κατάστημα τις πρωινές ώρες. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό, ενώ στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του καταδικασθέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE