Κυβερνητικές πηγές στο «Τ»: «Κανένα απολύτως ζήτημα με τον Νίκο Τσάφο» - «Δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στη Γενεύη»

Κυβερνητικές πηγές στο «Τ»: «Κανένα απολύτως ζήτημα με τον Νίκο Τσάφο» - «Δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στη Γενεύη»

Σάλο προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του Έλληνα Υφυπουργού Ενέργειας, Νίκου Τσάφου, ο οποίος αποκάλεσε «τδβκ» τα κατεχόμενα.

Κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν στο ThemaOnline πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τον Έλληνα Υφυπουργό Ενέργειας Νίκο Τσάφο, με τον οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναπτύξει στενή και εποικοδομητική συνεργασία, ιδιαίτερα στο πλαίσιο του έργου του καλωδίου GSI.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν πως η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα δεν εξυπηρετεί τον ύψιστο εθνικό στόχο που έχουν θέσει από κοινού η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελληνική Δημοκρατία, για τον οποίο βρισκόμαστε στη Γενεύη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, και μάλιστα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο του διαρκούς και στενού συντονισμού μεταξύ των δύο κυβερνήσεων ενόψει του δείπνου απόψε στη Γενεύη και των αυριανών συναντήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE