Κυβερνητικές πηγές στο «Τ»: «Κανένα απολύτως ζήτημα με τον Νίκο Τσάφο» - «Δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στη Γενεύη»

Κυβερνητικές πηγές στο «Τ»: «Κανένα απολύτως ζήτημα με τον Νίκο Τσάφο» - «Δεν εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε στη Γενεύη»

Σάλο προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του Έλληνα Υφυπουργού Ενέργειας, Νίκου Τσάφου, ο οποίος αποκάλεσε «τδβκ» τα κατεχόμενα.

Κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν στο ThemaOnline πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τον Έλληνα Υφυπουργό Ενέργειας Νίκο Τσάφο, με τον οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αναπτύξει στενή και εποικοδομητική συνεργασία, ιδιαίτερα στο πλαίσιο του έργου του καλωδίου GSI.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν πως η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε να τεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα δεν εξυπηρετεί τον ύψιστο εθνικό στόχο που έχουν θέσει από κοινού η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελληνική Δημοκρατία, για τον οποίο βρισκόμαστε στη Γενεύη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, και μάλιστα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο του διαρκούς και στενού συντονισμού μεταξύ των δύο κυβερνήσεων ενόψει του δείπνου απόψε στη Γενεύη και των αυριανών συναντήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE