Κύπρια ηθοποιός μας λέει «Ουσούτε να περάσουμε» για την ανεργία!

Κύπρια ηθοποιός μας λέει «Ουσούτε να περάσουμε» για την ανεργία!

«Ουσούτε να περάσουμε» λέει Κύπρια ηθοποιός που θεωρεί ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό σχόλια περί ανεργίας.

Και τι εννοούμε; Οπως η Γιώτα Κρος αναφέρει σε δημοσίευση της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, κάποτε ρωτούσαμε «τι δουλειά κάνεις;»

Της Έλενας Τσιακούπη

Πλέον ρωτάμε, στην εποχή μας «έχεις δουλειά;» Κάτι το οποιό οπως αναφέραμε πιο πάνω θεωρεί κοινωνικό αποκλεισμό και ρατσισμό. Ένα καυστικό σχόλιο...Δειτε το:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE