Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών εικόνων και βίντεο, οι πολίτες και ακόλουθοί του και της σελίδας «Καιρόφιλοι Κύπρου» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπάνια φαινόμενα αλλά και καταστάσεις έντονης κακοκαιρίας που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο.
Από απαλές βροχοπτώσεις μέχρι θεαματικές καταιγίδες και αστραπές που φωτίζουν τον κυπριακό ουρανό, οι φωτογραφίες του Σαββίδη αποτυπώνουν την απίστευτη ομορφιά και τη δύναμη της φύσης. Ο ίδιος με πάθος αναδεικνύει την αξία της μετεωρολογίας, όχι μόνο ως επιστήμη αλλά και ως τέχνη, καλώντας μας να εκτιμήσουμε τα φυσικά φαινόμενα που μας περιβάλλουν.
Δείτε:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις