Τραγωδία στην Πάφο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 69χρονης - Όσα κατέδειξε

Τραγωδία στην Πάφο: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 69χρονης - Όσα κατέδειξε

Διενεργηθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 69χρονης από τον ιατροδικ. Δρ Ο. Ορθοδόξου στο νοσοκ. Λευκωσίας ο οποίος εντόπισε επί της σορού ενδείξεις ηλεκτροπληξίας, όμως το ακριβές αίτιο θανάτου θα εξακριβωθεί μετά την λήψη των αποτελεσμάτων ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι τεχνικοί της ΗΜΥ στην εν λόγω κατοικία, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν τέτοιες φθορές στην πεπαλαιομένη ηλεκτρική του εγκατάσταση, που δικαιολογούν την πρόκληση ηλεκτροπληξίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE