Παραδέχτηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές ΑΠΟΕΛ στο ΤΚΑ και άλλα ταμεία - Μεγάλο το συνολικό ποσό

Παραδέχτηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές ΑΠΟΕΛ στο ΤΚΑ και άλλα ταμεία - Μεγάλο το συνολικό ποσό

Με παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν την Τετάρτη οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές του Σωματείου ΑΠΟΕΛ προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και άλλα ταμεία, συνολικού ύψους €2,3 εκ.

Ενώπιον του Δικαστηρίου εμφανίστηκαν οκτώ από του έντεκα κατηγορούμενους, που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, οι οποίοι παραδέχθηκαν ενοχή, με το Δικαστήριο να ορίζει νέα ημερομηνίας ακρόασης, στις 2 Ιουλίου του 2025, στις 09:00.

Η υπόθεση αφορά μη καταβολή ασφαλιστικών προς πέντε ταμεία και συγκεκριμένα μη καταβολή εισφορών στο Ταμείο Αδειών, στο Ταμείο Πλεονάζοντος Προσωπικού, στο Ταμείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής, στο Γενικό Σύστημα Υγείας, καθώς και στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το ποδοσφαιρικό σωματείο φέρεται να εισέπραττε τις αποκοπές για τις κοινωνικές ασφαλίσεις και τα υπόλοιπα ταμεία από τους εργαζομένους, χωρίς να τα αποδίδει.

Οι επίδικες οφειλές αφορούν την περίοδο 2020-2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE