Ξεκαθαρίζει ο Τορναρίτης: Προσκλήθηκε στην Επ. Νομικών ο Υπ. Δικαιοσύνης αλλά ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να παραστεί

Ξεκαθαρίζει ο Τορναρίτης: Προσκλήθηκε στην Επ. Νομικών ο Υπ. Δικαιοσύνης αλλά ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να παραστεί

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως επικοινώνησε τη Δευτέρα, 24 Μαρτίου με τη Γραμματέα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης προκειμένου να απευθύνει επίσημη πρόσκληση προς τον Υπουργό αναφέρει σε γραπτή δήλωση του την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής, Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

Όπως αναφέρεται, η επικοινωνία έγινε «προκειμένου να απευθύνει επίσημη πρόσκληση προς τον Υπουργό για συμμετοχή του στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής».

«Κατά την επικοινωνία, μας μεταφέρθηκε ότι, λόγω ήδη προγραμματισμένων υποχρεώσεων και ειδικότερα λόγω σοβαρών θεμάτων που θα είχε στο Υπουργικό Συμβούλιο, δεν θα καταστεί δυνατή η παρουσία του», προστίθεται.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω διαδικασία εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε κάθε περίπτωση κατά την οποία η Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως απευθύνει πρόσκληση προς Υπουργό.

«Αυτά ακριβώς είναι τα πραγματικά γεγονότα», καταλήγει ο κ. Τορναρίτης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το αργότερο σε μια βδομάδα ο διορισμός απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Το αργότερο σε μια βδομάδα ο διορισμός απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για Κυπριακό

Το αργότερο σε μια βδομάδα από τώρα θα έχουμε ανακοινώσεις για τον διορισμό απεσταλμένου του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα (29/03) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.