Πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να έρθει παράνομα στην Κύπρο - Συνελήφθη 50χρονος

Πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να έρθει παράνομα στην Κύπρο - Συνελήφθη 50χρονος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Δημοκρατία, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2024 και Μαρτίου 2025.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (Τ.Α.Ε.) Λεμεσού, 33χρονη γυναίκα κατέβαλε συνολικό χρηματικό ποσό ύψους €12.000, με σκοπό τη διευθέτηση της παράνομης μεταφοράς της από το εξωτερικό στην Κύπρο.

Μεταξύ των προσώπων στα οποία κατέβαλε χρήματα, περιλαμβάνεται άντρας ηλικίας 50 ετών, ο οποίος φέρεται να της υπέδειξε πλαστά διαβατήρια άλλης ευρωπαϊκής χώρας, επιχειρώντας να την πείσει ότι, σε μεταγενέστερο στάδιο, θα μπορούσε να ταξιδέψει σε συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα.

Εναντίον του 50χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE