Τρόμος για μπέιμπι σίτερ: «Έλεγχε για τέρατα» κάτω από το κρεβάτι και έπαθε σοκ με το τι βρήκε

Τρόμος για μπέιμπι σίτερ: «Έλεγχε για τέρατα» κάτω από το κρεβάτι και έπαθε σοκ με το τι βρήκε

Μια μπέιμπι σίτερ στο Κάνσας έψαχνε «μήπως υπάρχουν τέρατα» στο δωμάτιο του παιδιού - και πράγματι, ανακάλυψε έναν άντρα να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 24 Μαρτίου σε ένα κτήμα λίγο έξω από την πόλη Γκρέιτ Μπεντ, όταν η μπέιμπι σίτερ προσπαθούσε να βάλει για ύπνο τα παιδιά που πρόσεχε. Ωστόσο, ένα από αυτά φοβόταν και όπως συχνά συμβαίνει, ζήτησε να ελέγξουν μαζί αν υπάρχουν «τέρατα».

«Ένα από τα παιδιά παραπονέθηκε ότι υπήρχε ένα "τέρας" κάτω από το κρεβάτι του. Όταν η μπέιμπι σίτερ προσπάθησε να δείξει στο παιδί ότι δεν υπήρχε τίποτα κάτω από το κρεβάτι, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνδρα ύποπτο που κρυβόταν εκεί», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση.

«Ακολούθησε καβγάς με την μπέιμπι σίτερ και ένα παιδί χτυπήθηκε πάνω στη διαμάχη. Στη συνέχεια ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πριν φτάσουν οι αστυνομικοί».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο ακίνητο, το θύμα αναγνώρισε τον ύποπτο ως τον Martin Villalobos Jr, 27 ετών, ο οποίος κάποτε ζούσε εκεί.

Το επόμενο πρωί, ο Villalobos εντοπίστηκε από την αστυνομία και μετά από σύντομη καταδίωξη με τα πόδια, τον έπιασαν και τον συνέλαβαν.

Ο Villalobos κατηγορείται για διακεκριμένες απαγωγές, διαρρήξεις, διακεκριμένες ληστείες, απειλή παιδιών, παρακώλυση αξιωματικού επιβολής του νόμου και παραβίαση διαταγής προστασίας από κατάχρηση. Κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

ΠΗΓΗ: Lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE