Ελίτα Μιχαηλίδου: Τέλος η συνεργασία της με το ΡΙΚ - «Εγώ κλείνω αύριο, φεύγω» - Δείτε βίντεο

Ελίτα Μιχαηλίδου: Τέλος η συνεργασία της με το ΡΙΚ - «Εγώ κλείνω αύριο, φεύγω» - Δείτε βίντεο

Την τελευταία της μέρα στο ΡΙΚ θα διανύσει αύριο (04/04) η Ελίτα Μιχαηλίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος φιλοξενούμενη το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του SIGMA «Πρωτοσέλιδο» - με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων του καναλιού - γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με το κρατικό κανάλι.

«Εγώ κλείνω αύριο στο ΡΙΚ. Φεύγω. Φεύγω για πάντα, για όλες τις ημέρες. Πολλοί κύκλοι έχουν κλείσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελίτα Μιχαηλίδου, ενώ παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE